Compartir
The Food and Cooking of Shanghai and East China: 75 Regional Recipes from Shanghai, Zhejiang, Fujian, Anhui, Jiangsu and Jiangxi (en Inglés)
Terry Tan
(Autor)
·
Lorenz Books
· Tapa Dura
The Food and Cooking of Shanghai and East China: 75 Regional Recipes from Shanghai, Zhejiang, Fujian, Anhui, Jiangsu and Jiangxi (en Inglés) - Tan, Terry
$ 19.330
$ 35.140
Ahorras: $ 15.810
Elige la lista en la que quieres agregar tu producto o crea una nueva lista
✓ Producto agregado correctamente a la lista de deseos.
Ir a Mis Listas
Origen: Reino Unido
(Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el
Lunes 08 de Julio y el
Miércoles 17 de Julio.
Lo recibirás en cualquier lugar de Chile entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.
Reseña del libro "The Food and Cooking of Shanghai and East China: 75 Regional Recipes from Shanghai, Zhejiang, Fujian, Anhui, Jiangsu and Jiangxi (en Inglés)"
Explore the cuisine of this lesser-known area of China, in a stunning collection of 75 authentic recipes, including Sweet Turnip dumplings, Fried Fish Balls, Beggar's Chicken, Salt and Pepper Spare Ribs and Jia Jiang Noodles. 370 exquisite photographs include a mouth-watering picture of each finished dish and step-by-step sequences. Full nutritional information is provided for every recipe. This book is a feast for the eyes as well as the palate.