Compartir
The Study of Food, Tourism, Hospitality and Events: 21st-Century Approaches (en Inglés)
Beeton, Sue ; Morrison, Alison (Autor)
·
Springer
· Tapa Blanda
The Study of Food, Tourism, Hospitality and Events: 21st-Century Approaches (en Inglés) - Beeton, Sue ; Morrison, Alison
$ 231.700
$ 463.390
Ahorras: $ 231.690
Elige la lista en la que quieres agregar tu producto o crea una nueva lista
✓ Producto agregado correctamente a la lista de deseos.
Ir a Mis Listas
Origen: Estados Unidos
(Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el
Jueves 11 de Julio y el
Jueves 18 de Julio.
Lo recibirás en cualquier lugar de Chile entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.
Reseña del libro "The Study of Food, Tourism, Hospitality and Events: 21st-Century Approaches (en Inglés)"
This book elaborates upon, critiques and discusses 21st-century approaches to scholarship and research in the food, tourism, hospitality, and events trades and applied professions, using case examples of innovative practice. The specific field considered in this book is also placed against the backdrop of the larger question of how universities and other institutions of higher learning are evolving and addressing the new relationships between research, scholarship and teaching.