Compartir
Advanced Mass Spectrometry for Food Safety and Quality de Yolanda Picó(Elsevier) (en Inglés)
Pico Yolanda (Autor)
·
Elsevier
· Tapa Dura
Advanced Mass Spectrometry for Food Safety and Quality de Yolanda Picó(Elsevier) (en Inglés) - Pico Yolanda
$ 222.090
$ 370.150
Ahorras: $ 148.060
Elige la lista en la que quieres agregar tu producto o crea una nueva lista
✓ Producto agregado correctamente a la lista de deseos.
Ir a Mis Listas
Origen: Reino Unido
(Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el
Lunes 05 de Agosto y el
Viernes 16 de Agosto.
Lo recibirás en cualquier lugar de Chile entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.
Reseña del libro "Advanced Mass Spectrometry for Food Safety and Quality de Yolanda Picó(Elsevier) (en Inglés)"
Advanced Mass Spectrometry for Food Safety and Quality provides information on recent advancements made in mass spectrometry-based techniques and their applications in food safety and quality, also covering the major challenges associated with implementing these technologies for more effective identification of unknown compounds, food profiling, or candidate biomarker discovery. Recent advances in mass spectrometry technologies have uncovered tremendous opportunities for a range of food-related applications. However, the distinctive characteristics of food, such as the wide range of the different components and their extreme complexity present enormous challenges. This text brings together the most recent data on the topic, providing an important resource towards greater food safety and quality.
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Dura.
✓ Producto agregado correctamente al carro, Ir a Pagar.