Semana del libro importado hasta con 50% dcto  Ver más

menú

0
  • argentina
  • chile
  • colombia
  • españa
  • méxico
  • perú
  • estados unidos
  • internacional
portada Bruce Moffett Cooks: A new England Chef in a new South Kitchen (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Año
2019
Idioma
Inglés
N° páginas
304
Encuadernación
Tapa Dura
Dimensiones
26.2 x 23.4 x 2.0 cm
Peso
1.09 kg.
ISBN13
9781469651125
N° edición
N/A

Bruce Moffett Cooks: A new England Chef in a new South Kitchen (en Inglés)

Bruce Moffett (Autor) · University of North Carolina Press · Tapa Dura

Bruce Moffett Cooks: A new England Chef in a new South Kitchen (en Inglés) - Moffett, Bruce

Libro Físico

$ 32.240

$ 64.480

Ahorras: $ 32.240

50% descuento
  • Estado: Nuevo
  • Quedan 100+ unidades
Origen: Estados Unidos (Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el Jueves 11 de Julio y el Jueves 18 de Julio.
Lo recibirás en cualquier lugar de Chile entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "Bruce Moffett Cooks: A new England Chef in a new South Kitchen (en Inglés)"

A native New Englander, chef Bruce Moffett fell in love with the South. Founding chef of three Charlotte restaurants--Barrington's, Good Food on Montford, and Stagioni--Moffett is known for creating dishes inspired by both New England and southern culinary traditions. With the simple, compelling aim of making people happy through his cooking, the chef builds immense flavors in every morsel he prepares and serves--and in this lavishly illustrated cookbook he shows you how to do the same. From small plates of Pickled Butternut Squash Ribbons to Creamy Spring Onion Soup, the meal you make will start out beautifully. Recipes provide step-by-step directions for cooking entire composed dinners, from Pecan-Crusted Lamb with Chipotle BBQ Sauce and Sweet Potatoes to Swordfish with Summer Succotash. Among the book's 120 recipes are irresistible soups, salads, pizza, pasta, vegetable dishes, breads, and desserts. When he arrived in Charlotte almost twenty years ago, Moffett became one of the first chefs there to establish creative, long-term relationships with local farms and purveyors. In his book, written with Keia Mastrianni, he shines a spotlight on the North Carolina producers who provide many of the beautiful ingredients featured daily in his restaurants.

Opiniones del libro

Ver más opiniones de clientes
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)

Preguntas frecuentes sobre el libro

Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Dura.

Preguntas y respuestas sobre el libro

¿Tienes una pregunta sobre el libro? Inicia sesión para poder agregar tu propia pregunta.

Opiniones sobre Buscalibre

Ver más opiniones de clientes