Compartir
Creating the Vital Organization: Balancing Short-Term Profits With Long-Term Success (en Inglés)
Scott M. Brooks; Jeffrey M. Saltzman (Autor)
·
Palgrave Macmillan
· Tapa Dura
Creating the Vital Organization: Balancing Short-Term Profits With Long-Term Success (en Inglés) - Scott M. Brooks; Jeffrey M. Saltzman
$ 56.170
$ 78.020
Ahorras: $ 21.850
Elige la lista en la que quieres agregar tu producto o crea una nueva lista
✓ Producto agregado correctamente a la lista de deseos.
Ir a Mis Listas
Origen: Estados Unidos
(Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el
Martes 16 de Julio y el
Martes 23 de Julio.
Lo recibirás en cualquier lugar de Chile entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.
Reseña del libro "Creating the Vital Organization: Balancing Short-Term Profits With Long-Term Success (en Inglés)"
Are the day-to-day pressures of your business preventing your organization from reaching its full potential? If you are spending the bulk of your time and energy streamlining your operations - squeezing more output from your resources, shaving costs, or pressing for speed – you are risking your organization’s future. Today’s top leaders must balance their daily operations with future-oriented explorations so that their organizations can respond and adapt to any challenges in today’s increasingly competitive and fast-moving environment. Yet focusing on both Current Performance and Future Potential is a tricky balancing act; each is a distinct pursuit that requires different skills, resources, measurements of success, and even time horizons. This book tells stories of strategy, insight, and action, featuring the latest advancements in industrial and organizational science, that will help catapult your organization to success now and in the future.
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Dura.
✓ Producto agregado correctamente al carro, Ir a Pagar.