HOT SALE: Miles de libros hasta 80% dcto.  Ver más

menú

0
  • argentina
  • chile
  • colombia
  • españa
  • méxico
  • perú
  • estados unidos
  • internacional
portada Flour: Production, Varieties and Nutrition (Food Science and Technologynut) (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Año
2018
Idioma
Inglés
N° páginas
346
Encuadernación
Tapa Dura
ISBN13
9781536137613

Flour: Production, Varieties and Nutrition (Food Science and Technologynut) (en Inglés)

Mar A Dolores P Rez (Autor) · Nova Science Publishers Inc · Tapa Dura

Flour: Production, Varieties and Nutrition (Food Science and Technologynut) (en Inglés) - Mar A Dolores P Rez

Libro Físico

$ 223.260

$ 446.510

Ahorras: $ 223.250

50% descuento
  • Estado: Nuevo
  • Queda 1 unidad
Origen: Reino Unido (Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el Jueves 08 de Agosto y el Viernes 16 de Agosto.
Lo recibirás en cualquier lugar de Chile entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "Flour: Production, Varieties and Nutrition (Food Science and Technologynut) (en Inglés)"

Flour: Production, Varieties and Nutrition has been divided into fifteen chapters. The prestigious authors of this volume discuss traditional and alternative flours for different application fields, covering a broad range of gluten and novel gluten-free flours. The fifteen chapters include discussions on a wide range of topics such as gluten-containing flours versus alternative gluten-free flours; burdock (Arctium lappa, L) root flour production: technological, nutritional, and functional characterizations; the nutritional and functional properties of wheat; in vitro starch digestibility of snack bars formulated with green banana (Musa acuminata x balbisiana ABB cv. Awak) flour; Betel (Piper betle L.) leaves flour: production, nutritional quality, physico-chemical, and functional properties; characterization of banana (Musa acuminata x balbisiana ABB cv. AWAK) pseudo-stem flour; oyster mushroom flour and its composite steamed bun: nutritional quality, physical properties, and sensory acceptability aspects; composite flour as a promising new approach for improving nutritional values of food products and its challenges on product quality; Chinese steamed bread and novel wheat products; whole grain wheat flour: definitions, production, nutritional, technological and microbiological aspects for application in bakery and pasta products; flour: production, varieties and nutrition; mesquite (Prosopis alba) flour: composition and use in breadmaking; flour: nutritional composition and functional properties of nutsedge (Cyperus esculentus l.) varieties; nutritional value of cereal flours; and vegetable waste as raw material for flours: functional and nutritional value and its application.

Opiniones del libro

Ver más opiniones de clientes
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)

Preguntas frecuentes sobre el libro

Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Dura.

Preguntas y respuestas sobre el libro

¿Tienes una pregunta sobre el libro? Inicia sesión para poder agregar tu propia pregunta.

Opiniones sobre Buscalibre

Ver más opiniones de clientes