Venta Flash: Envío a LUKA en libros seleccionados  Ver más

menú

0
  • argentina
  • chile
  • colombia
  • españa
  • méxico
  • perú
  • estados unidos
  • internacional
portada Food Citizenship: Food System Advocates in an Atmosphere of Distrust (Paperback) (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Idioma
Inglés
N° páginas
344
Encuadernación
Tapa Blanda
ISBN13
9780190871819

Food Citizenship: Food System Advocates in an Atmosphere of Distrust (Paperback) (en Inglés)

Ray A Goldberg (Autor) · Oxford University Press, USA, United States · Tapa Blanda

Food Citizenship: Food System Advocates in an Atmosphere of Distrust (Paperback) (en Inglés) - Ray A Goldberg

Libro Físico

$ 76.840

$ 106.720

Ahorras: $ 29.880

28% descuento
  • Estado: Nuevo
  • Quedan 45 unidades
Origen: Estados Unidos (Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el Lunes 29 de Julio y el Lunes 05 de Agosto.
Lo recibirás en cualquier lugar de Chile entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "Food Citizenship: Food System Advocates in an Atmosphere of Distrust (Paperback) (en Inglés)"

The global food system is the largest segment of the world's economy. As agribusiness-studies pioneer Ray Goldberg suggests, it is also the largest health system on the planet. And it is changing fast. Its size and importance to human, environmental, and economic health means that no system is viewed with as much suspicion by so many people around the globe.Changing societal expectations and scientific and medical advances have made the drivers of the food system--the world's food citizens--realize they must take more responsibility for society's nutritional needs, economic development, and the health of the environment. Goldberg argues that the traditionally commodity-oriented, bargaining relationship between segments of the food system has become win-win, collaborative, and characterized by public and private partnerships. Those who are responding to society's needs are succeeding; those who are not are losing out. The food system's greatest growth area is the developing world, where millions of small-scale producers, workers, and impoverished consumers need help to become part of the commercial food system. In this book, Ray Goldberg interviews the change makers of today's food system: leaders and constructive critics in government, private industry, nonprofits, and academia who provide a panoramic and in-depth look at a revolution in progress.

Opiniones del libro

Ver más opiniones de clientes
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)

Preguntas frecuentes sobre el libro

Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.

Preguntas y respuestas sobre el libro

¿Tienes una pregunta sobre el libro? Inicia sesión para poder agregar tu propia pregunta.

Opiniones sobre Buscalibre

Ver más opiniones de clientes