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Hamilton County Food: From Casual Grub to Gastropubs (en Inglés)
Karen Kennedy
(Autor)
·
History Press Library Editions
· Tapa Dura
Hamilton County Food: From Casual Grub to Gastropubs (en Inglés) - Kennedy, Karen
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Reseña del libro "Hamilton County Food: From Casual Grub to Gastropubs (en Inglés)"
The food scene in Hamilton County, Indiana, sprang from humble roots. Early restaurateurs made modest livings at mom-and-pop joints like Aunt Bea's Chicken in Noblesville and Brown's Drugstore in Carmel. Teen romances bloomed at the Blue Ribbon Dairy Drive-In and Burger Chef. Then Chef Dieter Puska's elegant eatery the Glass Chimney took dining to a whole new level. Local chefs carry on his legacy with new farm-to-table restaurants featuring ingredients from a multitude of growers and farmers' markets. The craft beer scene is booming, too, with exceptional breweries like Four Day Ray, Mashcraft, Books and Brews and Barley Island. Take a trip down memory lane and embark on a modern-day culinary adventure with local food writer Karen Kennedy as she presents the hardworking restaurant owners and culinary superstars who built and continue to grow Hamilton County's vibrant food culture.
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El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Dura.
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