Semana del libro importado hasta con 50% dcto  Ver más

menú

0
  • argentina
  • chile
  • colombia
  • españa
  • méxico
  • perú
  • estados unidos
  • internacional
portada Multi-Isotope Characterization of Plant Food (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Idioma
Inglés
N° páginas
68
Encuadernación
Tapa Blanda
Dimensiones
22.9 x 15.2 x 0.4 cm
Peso
0.11 kg.
ISBN13
9786205500415

Multi-Isotope Characterization of Plant Food (en Inglés)

Biljana Balabanova (Autor) · LAP Lambert Academic Publishing · Tapa Blanda

Multi-Isotope Characterization of Plant Food (en Inglés) - Balabanova, Biljana

Libro Nuevo

$ 49.420

$ 98.830

Ahorras: $ 49.410

50% descuento
  • Estado: Nuevo
  • Quedan 100+ unidades
Origen: Estados Unidos (Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el Viernes 12 de Julio y el Viernes 19 de Julio.
Lo recibirás en cualquier lugar de Chile entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "Multi-Isotope Characterization of Plant Food (en Inglés)"

Authenticity is a quality criterion for food and food ingredients, and is required more and more worldwide, as a result of legislative protection for regional foods. Reviews of analytical methods for the determination of geographical origin of food and beverages have been published . Organic components of a food-crop production depend on various conditions (e.g., fertilization, history of the field, climatic conditions in the year of cultivation, geographic location and soil composition), so it is not always possible to determine the origin of a product by analyzing the organic components. Methods based on elemental composition have been reviewed as have methods based on isotope ratios. Over the past decade, with the development of new advanced analytical techniques we can successfully retrieve elemental and isotopic compositions of any given food sample and determine the geographic origin successfully. The growing concern of the consumers stimulated scientific research and publications in recent years, including multi-element and isotope-ratio methods of analysis in food authentication after statistical evaluation of the results.

Opiniones del libro

Ver más opiniones de clientes
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)

Preguntas frecuentes sobre el libro

Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.

Preguntas y respuestas sobre el libro

¿Tienes una pregunta sobre el libro? Inicia sesión para poder agregar tu propia pregunta.

Opiniones sobre Buscalibre

Ver más opiniones de clientes