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portada Nutritional Deficiency in Celiac Disease: Current Perspective (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Editorial
Idioma
Inglés
N° páginas
200
Encuadernación
Tapa Dura
Dimensiones
24.4 x 17.0 x 1.8 cm
Peso
0.64 kg.
ISBN13
9783036548852
Categorías

Nutritional Deficiency in Celiac Disease: Current Perspective (en Inglés)

Verma, Anil K. (Autor) · Mdpi AG · Tapa Dura

Nutritional Deficiency in Celiac Disease: Current Perspective (en Inglés) - Verma, Anil K.

Libro Nuevo

$ 96.620

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  • Estado: Nuevo
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Origen: Estados Unidos (Costos de importación incluídos en el precio)
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Reseña del libro "Nutritional Deficiency in Celiac Disease: Current Perspective (en Inglés)"

Celiac disease is a T-cell mediated chronic inflammation of the small intestine that ultimately results in villous atrophy. A lifelong strict gluten-free diet, the only accepted treatment of celiac disease so far, gradually neutralizes immune responses and regenerates damaged villi. Naturally gluten-free (rice, maize, fruits, vegetables, etc.) and processed gluten-free products (commercial products) are advised as substitutes for gluten-containing food. However, in comparison to gluten-containing food, such alternatives are inadequately nutritious and cannot compensate for the necessary nutritional requirements. A complete removal of gluten from celiac patients' diet progressively alters the level of essential nutrients that eventually lead to nutrition imbalances. It has been reported that gluten-free products contain a low amount of essential micronutrients (iron, folate, and vitamin B), fiber, and a higher amount of carbohydrates and lipids compared to gluten-containing products. In recent years, nutritional complications are being reported in celiac disease patients, especially in growing children affected with celiac disease, which has become a serious health issue and requires immediate action. This book focuses on nutritional deficiencies related to celiac disease and provides updated knowledge and new prospects for nutritional deficiencies in celiac disease.

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El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Dura.

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