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portada Red Sauce: How Italian Food Became American (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Idioma
Inglés
N° páginas
242
Encuadernación
Tapa Blanda
Dimensiones
21.6 x 14.0 x 1.3 cm
Peso
0.29 kg.
ISBN13
9781538190968

Red Sauce: How Italian Food Became American (en Inglés)

Ian Macallen (Autor) · Rowman & Littlefield Publishers · Tapa Blanda

Red Sauce: How Italian Food Became American (en Inglés) - Macallen, Ian

Libro Físico

$ 43.910

$ 60.990

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  • Estado: Nuevo
  • Quedan 71 unidades
Origen: Estados Unidos (Costos de importación incluídos en el precio)
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Reseña del libro "Red Sauce: How Italian Food Became American (en Inglés)"

Red Sauce traces the evolution of popular Italian-American foods like lasagna, eggplant parmigiana, and penne alla vodka while seeking the origins of these "red sauce" recipes, debunking myths, and examining how Italians lost their foreign otherness as Americans embraced Italian-American cuisine over the Twentieth century.

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El libro está escrito en Inglés.
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