Compartir
Rheology of Fluid, Semisolid, and Solid Foods: Principles and Applications (en Inglés)
M. Anandha Rao
(Autor)
·
Springer
· Tapa Blanda
Rheology of Fluid, Semisolid, and Solid Foods: Principles and Applications (en Inglés) - Rao, M. Anandha
$ 290.760
$ 403.840
Ahorras: $ 113.080
Elige la lista en la que quieres agregar tu producto o crea una nueva lista
✓ Producto agregado correctamente a la lista de deseos.
Ir a Mis Listas
Origen: Estados Unidos
(Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el
Viernes 26 de Julio y el
Viernes 02 de Agosto.
Lo recibirás en cualquier lugar de Chile entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.
Reseña del libro "Rheology of Fluid, Semisolid, and Solid Foods: Principles and Applications (en Inglés)"
This revised third edition of Rheology of Fluid, Semisolid, and Solid Foods includes the following important additions: - A section on microstructure - Discussion of the quantitative characterization of nanometer-scale milk protein fibrils in terms of persistence and contour length.- A phase diagram of a colloidal glass of hard spheres and its relationship to milk protein dispersions- Microrheology, including detailed descriptions of single particle and multi-particle microrheological measurements- Diffusive Wave Spectroscopy- Correlation of Bostwick consistometer data with property-based dimensionless groups- A section on the effect of calcium on the morphology and functionality of whey protein nanometer-scale fibrils- Discussion of how tribology and rheology can be used for the sensory perception of foods
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.
✓ Producto agregado correctamente al carro, Ir a Pagar.