Envío a LUKA en todos los libros que quieras  Ver más

menú

0
  • argentina
  • chile
  • colombia
  • españa
  • méxico
  • perú
  • estados unidos
  • internacional
portada Sous-Vide Kogebog 2023: Udforsk En Verden Af Smag Med Lav Temperatur-Teknikken (en Danés)
Formato
Libro Físico
Editorial
Idioma
Danés
N° páginas
222
Encuadernación
Tapa Blanda
Dimensiones
22.9 x 15.2 x 1.2 cm
Peso
0.30 kg.
ISBN13
9781783810550

Sous-Vide Kogebog 2023: Udforsk En Verden Af Smag Med Lav Temperatur-Teknikken (en Danés)

Sandberg, Hanne (Autor) · Hanne Sandberg · Tapa Blanda

Sous-Vide Kogebog 2023: Udforsk En Verden Af Smag Med Lav Temperatur-Teknikken (en Danés) - Sandberg, Hanne

Libro Nuevo

$ 53.020

$ 73.640

Ahorras: $ 20.620

28% descuento
  • Estado: Nuevo
  • Quedan 100+ unidades
Origen: Estados Unidos (Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el Lunes 15 de Julio y el Lunes 22 de Julio.
Lo recibirás en cualquier lugar de Chile entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "Sous-Vide Kogebog 2023: Udforsk En Verden Af Smag Med Lav Temperatur-Teknikken (en Danés)"

"Sous-Vide Kogebog" inviterer dig til at udforske en verden af ​​smag med lav temperatur-teknikken. Bogen pr senterer en samling af opskrifter, der er specielt designet til at blive lavet med sous-vide-teknikken, samt en introduktion til, hvordan denne teknik kan bruges til at opnå de bedste resultater i k kkenet.Sous-vide er en madlavningsteknik, hvor ingredienserne l gges i en t t lukket pose og koges i et vandbad ved en kontrolleret, lav temperatur. Denne metode giver en j vnt fordelt varme, der sikrer, at maden opnår en perfekt tilberedt, j vnt kogt konsistens, mens smagen og n ringsstofferne bevares."Sous-Vide Kogebog" omfatter opskrifter til alle måltider, fra morgenmad til middag og dessert. Du vil l re at lave fantastiske retter, såsom laks med gr ntsager, lam med krydrede kartofler og cremet risotto, der alle har en intens smag og en saftig tekstur. Bogen indeholder også information om, hvordan man bruger sous-vide-teknikken til at forberede en r kke forskellige ingredienser, såsom gr ntsager, k d og fisk, samt tips til, hvordan man opnår det bedste resultat."Sous-Vide Kogebog" er en must-have for alle, der nsker at eksperimentere med denne sp ndende teknik og opdage de mange muligheder, den giver i k kkenet. Uanset om du er en erfaren kok eller en begynder, vil denne bog give dig inspiration og v rkt jer til at lave fantastiske måltider med sous-vide-teknikken.

Opiniones del libro

Ver más opiniones de clientes
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)

Preguntas frecuentes sobre el libro

Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Danés .
La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.

Preguntas y respuestas sobre el libro

¿Tienes una pregunta sobre el libro? Inicia sesión para poder agregar tu propia pregunta.

Opiniones sobre Buscalibre

Ver más opiniones de clientes