Semana del libro importado hasta con 50% dcto  Ver más

menú

0
  • argentina
  • chile
  • colombia
  • españa
  • méxico
  • perú
  • estados unidos
  • internacional
portada Sous Vide Til Nybegyndere: En Kulinarisk Rejse i Præcision Madlavning (en Noruego)
Formato
Libro Físico
Idioma
Noruego
N° páginas
214
Encuadernación
Tapa Blanda
Dimensiones
22.9 x 15.2 x 1.1 cm
Peso
0.29 kg.
ISBN13
9781835502907

Sous Vide Til Nybegyndere: En Kulinarisk Rejse i Præcision Madlavning (en Noruego)

Mathias Nielsen (Autor) · Mathias Nielsen · Tapa Blanda

Sous Vide Til Nybegyndere: En Kulinarisk Rejse i Præcision Madlavning (en Noruego) - Nielsen, Mathias

Libro Nuevo

$ 34.960

$ 69.920

Ahorras: $ 34.960

50% descuento
  • Estado: Nuevo
  • Quedan 100+ unidades
Origen: Estados Unidos (Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el Lunes 29 de Julio y el Lunes 05 de Agosto.
Lo recibirás en cualquier lugar de Chile entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "Sous Vide Til Nybegyndere: En Kulinarisk Rejse i Præcision Madlavning (en Noruego)"

Tr d ind i verdenen af pr cision madlavning med "Sous Vide Til Nybegyndere: En Kulinarisk Rejse i Pr cision Madlavning." Skrevet af den erfarne kok Mathias Nielsen, vil denne kogebog tage dig med på en smagsfuld rejse i Sous Vide-teknikkens verden.Denne kogebog er skabt specielt til begyndere, der nsker at udforske de utrolige muligheder, som Sous Vide-teknikken tilbyder. Uanset om du er ny i k kkenet eller en madentusiast, vil "Sous Vide Til Nybegyndere" guide dig gennem enkle trin for at skabe mad af ekstraordin r smag og konsistens.Mathias Nielsen deler n je udvalgte opskrifter, der er tilpasset, så enhver begynder kan opnå fejlfri resultater. Med pr cision og teknisk ekspertise vil du l re at mestre Sous Vide-metoden og imponere dine g ster med perfekt tilberedte retter.Udover de saftige stege og m re fiskeretter, vil du opdage en verden af kreative tilberedninger og innovative smagskombinationer. Fra enkelte ingredienser til komplette måltider, vil hver ret tage din smagssans med på en kulinarisk rejse.Så hvis du er klar til at opdage den subtile kunst af pr cision madlavning og skabe ekstraordin re smagsoplevelser i dit eget k kken, er "Sous Vide Til Nybegyndere" den perfekte vejledning til at begynde din kulinariske rejse ind i pr cisionsmadlavningens verden.

Opiniones del libro

Ver más opiniones de clientes
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)

Preguntas frecuentes sobre el libro

Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Noruego .
La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.

Preguntas y respuestas sobre el libro

¿Tienes una pregunta sobre el libro? Inicia sesión para poder agregar tu propia pregunta.

Opiniones sobre Buscalibre

Ver más opiniones de clientes