HOT SALE: Miles de libros hasta 80% dcto.  Ver más

menú

0
  • argentina
  • chile
  • colombia
  • españa
  • méxico
  • perú
  • estados unidos
  • internacional
portada Spray Drying for the Food Industry: Unit Operations and Processing Equipment in the Food Industry (Unit Operations and Processing Equipment in the Food Industry, 11) (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Idioma
Inglés
N° páginas
638
Encuadernación
Tapa Blanda
ISBN13
9780128197998
N° edición
1

Spray Drying for the Food Industry: Unit Operations and Processing Equipment in the Food Industry (Unit Operations and Processing Equipment in the Food Industry, 11) (en Inglés)

Jafari Seid Mahdi,Samborska Katarzyna (Autor) · Woodhead Publishing · Tapa Blanda

Spray Drying for the Food Industry: Unit Operations and Processing Equipment in the Food Industry (Unit Operations and Processing Equipment in the Food Industry, 11) (en Inglés) - Jafari Seid Mahdi,Samborska Katarzyna

Libro Nuevo

$ 169.240

$ 338.470

Ahorras: $ 169.230

50% descuento
  • Estado: Nuevo
  • Quedan 100 unidades
Origen: Reino Unido (Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el Lunes 19 de Agosto y el Viernes 30 de Agosto.
Lo recibirás en cualquier lugar de Chile entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "Spray Drying for the Food Industry: Unit Operations and Processing Equipment in the Food Industry (Unit Operations and Processing Equipment in the Food Industry, 11) (en Inglés)"

Spray Drying for the Food Industry, in the Unit Operations and Processing Equipment in the Food Industry series, explains the fundamental and applied research in all aspects of spray drying from engineering to technology. The book thoroughly examines the spray drying of food materials with an emphasis on production, processing, engineering, characterization, and applications of spray dried food powders that enable novel/enhanced properties or functions. Divided into four sections, "Fundamentals of Spray drying process", "Application of spray drying for production of food powders", "Encapsulation of food bioactive ingredients by spray drying", and "Characterization and analysis of spray dried powders", all chapters emphasize the engineering, optimization and control of spray dryers and the relevant processing equipment. Written by experts in the field of food engineering, in a simple and dynamic way, this book targets industrial engineers working in the field of food processing and within food factories to make them more familiar with drying unit operations.

Opiniones del libro

Ver más opiniones de clientes
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)

Preguntas frecuentes sobre el libro

Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.

Preguntas y respuestas sobre el libro

¿Tienes una pregunta sobre el libro? Inicia sesión para poder agregar tu propia pregunta.

Opiniones sobre Buscalibre

Ver más opiniones de clientes