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portada The All New Chicken Cookbook: 200] Recipes for the Air Fryer, Electric Pressure Cooker, Slow Cooker, and More (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Idioma
Inglés
N° páginas
316
Encuadernación
Tapa Dura
Dimensiones
27.9 x 21.6 x 1.9 cm
Peso
1.02 kg.
ISBN13
9781734340518

The All New Chicken Cookbook: 200] Recipes for the Air Fryer, Electric Pressure Cooker, Slow Cooker, and More (en Inglés)

Christine Pittman (Autor) · More Cheese Please Productions, LLC · Tapa Dura

The All New Chicken Cookbook: 200] Recipes for the Air Fryer, Electric Pressure Cooker, Slow Cooker, and More (en Inglés) - Pittman, Christine

Libro Físico

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  • Estado: Nuevo
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Origen: Estados Unidos (Costos de importación incluídos en el precio)
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Reseña del libro "The All New Chicken Cookbook: 200] Recipes for the Air Fryer, Electric Pressure Cooker, Slow Cooker, and More (en Inglés)"

The All New Chicken Cookbook is the complete chicken resource for today's cook. It covers traditional cooking techniques, as well as modern tools and flavors. Whether you want to roast a chicken in the oven or make chicken fajitas in the air fryer, we've got you covered with all the delicious chicken recipes you'll ever need. What's inside: More than 200 chicken recipes 48 recipes for the basics and classics you love 23 air fryer and 20 electric pressure cooker chicken recipes that get you using these new convenient tools 33 one pan chicken dinners that make cooking, and the clean-up afterwards, more streamlined than ever Plus 15-minute soups, slow cooker recipes, tons of grilled chicken and chicken wings, as well as recipes for today's most-wanted dishes from around the world. It's time to put aside the old chicken cookbooks that don't include today's flavors or tools. All you need is this one book to get into the kitchen and make chicken better than ever.

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El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Dura.

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